Hyppää sisältöön

Kävijöiden blogi

Meidän kävijöillämme on paljon tietoa ja taitoa. Täältä pääset lukemaan kävijöidemme kokemuksia ja näkemyksiä erilaisiin aiheisiin liittyen. Mukavia lukuhetkiä!

Ekku ja Cella

Pajalla on vieraillut melkein joka keskiviikko kaksi karvakaveria. Ekku ja Cella. Seuraava blogikirjoitus on yhden kävijämme kokemus koirien merkityksestä pajamme arjessa.

”Ekku ja Cella ovat uuden vastaavan ohjaajan Lauran koiria. Ekku on 3-vuotias karkeakarvainen mäyräkoira. Cella taas puolestaan 3-vuotias Labradorinnoutaja. Ovat siis vielä aika pentuja. He ovat aika kontrasti, jos puhutaan koirista. Ekku on levoton ja kaikkia rakastava pieni koira. Cella taas on rauhallinen koira.Hänkin pitää kaikista, mutta enemmänkin viihtyy omissa oloissaan. Kummastakin näistä koirista on valtavasti iloa pajalaisille. He tuovat ilmapiiriin hyvää positiivisuutta ja ovat hellyyttäviä otuksia ja hyviä juuri sellaisina kuin he ovat. Koirat antavat voimaa ja iloa ihmisille ja piristävät omilla touhuillaan kaikkien arkea. Koirien käyttö tämän tyyppisessä ympäristössä on loistava idea. ”

Kuvat ja teksti: Boris Hurme

Kuvissa pajakoirat Cella ja Ekku istuvat sohvalla katsellen kiinnostuneena, mitä pajalla tapahtuu.