Hyppää sisältöön

Viikko-ohjelma

Ohjelmat ja ryhmäkuvaukset

Tältä sivulta löydät Kulttuuripaja Hiiden ajankohtaisen viikko-ohjelman. Tervetuloa mukaan! Alla olevasta kuvasta näet viiden viikon välein vaihtuvan lukujärjestyksemme. Toimintamme perustuu koulutettujen vapaaehtoisten järjestämään vertaistuelliseen ryhmätoimintaan. Vapaaehtoisemme suunnittelevat ja pohtivat yhdessä mukavaa ja mielenkiintoista ryhmätoimintaa ja näistä muodostuu aina meidän uusin lukujärjestyksemme.

Olemme marraskuun ajan pois pajalta, sinne tulevan remontin vuoksi. Haluamme pitää pajan kuitenkin kaikille meidän ihanille vertsikoille ja teille kävijöille auki. Olemme marraskuun bändikämpällä DNA talon alakerrassa. Joulukuun aikana meille puhaltaa uudet tuulet, kun muutamme Vihdinkadulle ja pajalle vaihtuu myös uusi vastaava ohjaaja. Uutena vastaavana ohjaajana jatkaa Ismo Voutilainen joulukuun alusta.

Vertaisohjaajien kirjoittamat kuvaukset ryhmistä:

JARMON KORTTI-JA LAUTAPELIRYHMÄ/Tiistaisin klo 13.30-15

Pelaillaan erilaisia lauta-ja korttipelejä yhdessä rennolla mielellä. /Vertsikkana Jarmo.

KUULUMISKAHVIT/Keskiviikkoisin klo 10-10.45

Keskiviikkoisin on jatkossa hieman pidemmät kuulumiskahvit. Näiden aikana kerrotaan myös jos pajalle on tulossa vierailijoita, tapahtumia tai muuta sellaista tiedotettavaa 🙂

TAIDEPÄIVÄKIRJAILIJAT/Torstaisin klo 10.30-12.00

Päiväkirjan tekoa itselle taiteen keinoin. Kannattaa tulla kokeilemaan! /Vertsikkana Virpi

Jesse & The Catfish Blues/Torstaisin klo 12.00-13.00

Jessen bändin treenit. /Vertsikkana Jesse

KERRAN VERTSIKKANA/ Perjantaisin klo 10.30-12.30

Kerran vertsikkana ryhmässä vertsikat kokeilevat erilaisia ryhmiä. Myös ne vertsikat, jotka eivät muuten ehdi tai ole sopiva hetki pitää ryhmää, voivat pitää yhden kerran pop-up ryhmän tässä kohtaa. Teemat vaihtuvat ja lista teemoihin löytyy pajalta. Vertsikat vaihtuvat ryhmän mukaan.

MEDITAATIOKOKEILUJA/ Perjantaisin klo 13.30-14.00

Meditaatiokokeiluissa tutustutaan meditaation ja rentoutumisen maailmaan erilaisin menetelmin. Aiempaa osaamista ei tarvita. /Vertsikkana Jesse

KORTTIHAIT/Perjantaisin klo 15.00-16.00

Pelaillaan Minnan opastuksella perinteisiä korttipelejä (ristiseiska, paskahousu ym. )/ Vertsikkana Minna