Hyppää sisältöön

Viikko-ohjelma

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Kulttuuripaja Hiiden viikko-ohjelma vaihtuu viiden viikon välein. Joka kuudes viikko on väliviikko, jolloin suunnitellaan toimintaa ja virkistäydytään. Toimintamme perustuu vertaistuelliseen ryhmätoimintaan. Ryhmiä ohjaavat koulutetut vertaisohjaajat. He vievät ryhmää myös pajan ulkopuolelle, esimerkiksi kuntoutuskoti Männikköön! Pajalla tehdään yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Palalla käy kerran kuussa kulttuurivieras ja nykyisessä jaksossa pajan vertaisohjaajat voivat olla meidän kulttuurivieraitamme!

Alla on vertaisohjaajien kirjoittamia kuvauksia heidän ohjaamista ryhmistä:

MUSIIKKISTUDIO INKOOSSA AAMUPÄIVISIN

Musiikkistudio pajan bändeille sopimuksen mukaan.

KUULUMISKAHVIT

Tiistaisin on hieman pidemmät kuulumiskahvit. Näiden aikana kerrotaan myös jos pajalle on tulossa vierailijoita, tapahtumia tai muuta sellaista tiedotettavaa 🙂 Palan seinällä on myös vuosikello, mistä voi seurata toimintaamme. Ketä tulee ja milloin? Minne on mahdollista lähteä ja milloin?

JAMIRYHMÄ

Erittäin matalan kynnyksen musisointia. Ei tarvitse soittotaitoja. Ensikertalainen voi aloittaa kuuntelemalla, tai halutessaan jollain soittimella, esimerkiksi rummuilla lyödä vähän tahtia. Omankin soittimen saa tuoda. Soitetaan ja jammaillaan yhdessä, pidetään kivaa.

HULLUN HATUNTEKIJÄN TEEHETKI

Keskusteluryhmä kirjallisuudesta teeman mukaan. Tarjolla teetä. / Vertsikka Anne

TAIDEPÄIVÄKIRJAILIJAT

Päiväkirjan tekoa itselle taiteen keinoin. Kannattaa tulla kokeilemaan! /Vertsikkana Virpi

Jesse & The Catfish Blues

Jessen johtama kiinteä bändi.

D&D TUTUKSI

Työharjotelija Samulin ohjaama peliryhmä. Opetellaan yhdessä D&D peliä, mikä on fantasia-aiheinen. Toiminta-, rooli- ja lautapelikokonaisuus.

KERRAN VERTSIKKANA / vaihtuva teema

Kerran vertsikkana ryhmässä vertsikat kokeilevat erilaisia ryhmiä. Myös ne vertsikat, jotka eivät muuten ehdi tai ole sopiva hetki pitää ryhmää, voivat pitää yhden kerran pop-up ryhmän tässä kohtaa. Teemat löytyvät yläpuolelta.

MUSAKORNERI

Musakornerissa kuunnellaan musiikkia viikoittain vaihtuvilla teemoilla. Kaikki teemat löytyvät pajan seinältä. Discordista löytyy tämän viikon teema. / Samuli

VERTAISOHJAAJA KOULUTUS ON PARHAILLAAN KÄYNNISSÄ.